Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Vásárlói tájékoztató

Tisztelt Vásárlóink!

 

 

Kérjük, szíveskedjenek az alábbiakat figyelmesen elolvasni!

 

 

   SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

 A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó árak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t. Az egyes termékeknél feltüntetett árak az ott megadott mennyiségre vonatkoznak.

 Minimális rendelési érték nincsen, de kérjük vegyék figyelembe, hogy a postaköltség hozzáadódik a rendelt termékek árához, és csekély rendelési érték esetén a postaköltség aránytalanul magas lehet!

 A megrendelt termékeket postai úton küldjük A postai költségek is vásárlóinkat terhelik. A  szállítás díját az alábbi táblázat alapján kell megfizetni :

 

        Küldemény tömege (kg)                       1 küldemény / címhely

                0-1                                                     610 Ft + ÁFA

                1-2                                                     640 Ft + ÁFA

                2-3                                                     690 Ft + ÁFA

                3-4                                                     710 Ft + ÁFA

                4-5                                                     760 Ft + ÁFA

                5-10                                                   800 Ft + ÁFA

               10-15                                                  920 Ft + ÁFA

               15-20                                                 1020 Ft + ÁFA

               20-25                                                 1125 Ft + ÁFA

               25-30                                                 1235 Ft + ÁFA


  1, A fenti árak előreutalással történő vásárlás esetén érvényesek. Kérjük, hogy a rendelés elküldését követően azonnal vegye fel  a kapcsolatot cégünkkel e-mailben,  címünk: dr.kristof@freemail.hu

  2, Lehetőség nyílik utánvéttel történő vásárlásra is. Ebben az esetben a fenti költségekhez 300 Ft + ÁFA utánvételi díjat kell hozzászámolni! ( Pl.: 0-1 kg : 610 Ft + ÁFA + 300 Ft + ÁFA )

 Csomagolási költséget nem számítunk fel, kivéve, ha az áru extra csomagolást igényel. Ebben az esetben is csak a csomagolóanyag ára kerül felszámításra.

 A megrendelt termékek mellé minden esetben számlát küldünk, mely  tartalmazza a szállítási költségeket is.

 Kérjük, hogy a postai szállításkor, a csomag átvételekor mindig ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha esetleg csomagja sérült vagy megbontották, úgy vetessen fel jegyzőkönyvet az esetről.

 Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a hozzánk beérkező megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül postázzuk. Megrendeléseiket a beérkezés sorrendjében teljesítjük.

 Postázási idő  utánvét esetén általában minimum 3, maximum 7 munkanap, előreutalással a vételár számlára érkezését követő 3-7 munkanap. Amennyiben nincsen raktáron valamelyik rendelt termék, úgy sajnos hosszabb átfutás is lehetséges. Ilyen esetben mindig felvesszük a kapcsolatot vásárlónkkal még a csomagja lezárása előtt, így lehetősége van más, helyettesítő termék választására.

  Megrendeléseket készletünk erejéig tudjuk teljesíteni. 

  Rendelés módosítására csak írásban, a dr.kristof@freemail.hu e-mail címre érkező elektronikus levélben van lehetőség mindaddig, amíg a csomag nincs lezárva. A csomag lezárását, a számla elkészültét követően már nincs lehetőség módosításra.

A szállítást megelőzően e-mailben vagy telefonon értesítjük vásárlóinkat a várható kézbesítési időpontról.

 Ha a küldeményt nem veszik át, az „címzett ismeretlen” vagy „nem kereste” vagy „nem fogadta el” postai megjegyzéssel kerül vissza hozzánk, akkor újabb rendelést csak 14 nap elteltével áll módunkban elfogadni.

 

   REKLAMÁCIÓ:

 Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy Ön, kedves Vásárlónk teljes mértékben elégedett legyen a cégünk által forgalmazott valamennyi termékkel.

Amennyiben ez mégsem így történne, úgy felhívjuk figyelmét az elektronikus kereskedelem fogyasztót védő szabályára, az elállás jogára.

Amennyiben a cégünknél, az internetes webáruházban vásárolt bármelyik termék nem felel meg az elvárásainak, lehetőség van visszaküldeni az árut és ennek vételárát visszakérni. Kizárólag bontatlan, eredeti csomagolású, még nem használt termékekre vonatkozik ez a szabály!

Az elállási jog attól a naptól számítódik, mikor Ön a csomagot átvette, és 8 napig érvényesíthető. A visszaküldött áru ellenértékét, amennyiben a csomagolása valóban eredeti, bontatlan és sértetlen, súlya megegyezik a kiküldéskori súlyával általunk elismerten is, harminc napon belül visszafizetjük Önnek, illetve kérésére következő rendelésébe beszámítjuk értékét. Az ilyen típusú, a termék visszaszolgáltatásából eredő költségek a jogszabály szerint a vevőt terhelik. Ha cserélni kíván bizonyos terméket, azt kizárólag bontatlan, eredeti csomagolású és súlyú termék esetében teheti meg, postai úton, melynek költségei a vásárlót terhelik.
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!